Talousjohtaja huolehtii kasvuyrityksen talouden kokonaisjohtamisesta.

Ulkoinen talousjohtaja

Ulkoinen talousjohtaja ottaa vastuun koko yrityksen talouden johtamisesta, talousprosesseista ja talouden kehittämisestä.
Talousjohtaja toimii tarvittaessa osana Grofin taloustiimiä, jossa mukana rahoitusjohtaja ja talousassistentteja.

Yritykseesi ulkoistettu talousjohtaja?

  • Kasvavan yrityksen menestyksen ytimessä on vahva talousjohtaminen, ja Grofi on täällä varmistamassa, että liiketoimintasi kasvaa hallitusti ja kestävästi. Palvelumme eivät ole vain numeroita paperilla; ne ovat strategista kumppanuutta, joka nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle.
  • Mikä tekee Grofin Talousjohtamisen palveluista erityisiä? Meillä ei ole vain laskimia ja taulukoita – meillä on intohimoa auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Palvelumme kattavat laajasti taloudenhallinnan kirjon, aina budjetoinnista ja raportoinnista riskienhallintaan.
  • Grofin Talousjohtamisen palvelut eivät ole pelkkä kustannus, vaan sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen. Olemme tukemassa yrityksesi päätöksentekoa, tarjoamassa näkemystä ja varmistamassa, että yrityksesi talous on ketterästi sopeutuva ja valmiina kasvuun.
  • Tutustu palveluihimme, ja anna Grofin olla strateginen kumppanisi talousjohtamisessa – yhdessä rakennamme vankkaa perustaa menestystarinallesi!

Talousjohtajapalvelun avulla osaamista kiinteään hintaan

Talousjohtaja tekee juuri niitä töitä, joita kasvusuunnitelmasi toteuttaminen vaatii.

Hinnoitteluun sisältyy yllä olevista palveluista juuri ne palvelut, mitä yrityksellesi tarvitset, hinta perustuu kertyneisiin työpäiviin per kuukausi. Tarjoamme tarvitsemasi palvelut pakettihintaan ilman lisäkustannuksia.

Talousjohtaja 1

2 päivä / kuukausi
2250 € / kk

Talousjohtaja 2

4 päivää / kuukausi
3750 € / kk

Talousjohtaja 3

6 päivää / kuukausi
4950 € / kk

Grofin talousjohtaja huolehtii yrityksesi taloudesta kokonaisuutena.

Kassavirta-ennusteet

Riittääkö kassa? Kassavirtaennusteen avulla, voimme ennustaa yrityksesi taloudellista menestymistä lähitulevaisuudessa ja arvioida yrityksesi kassavirtojen riittävyyttä.

Kannattavuus-laskelmat

Kannattavuuslaskelman avulla voimme kertoa esimerkiksi, kuinka paljon yrityksesi tulee myydä tietyllä aikavälillä, jotta toiminnasta saadaan riittävästi katetta.

Johdon raportointi

Johdon raportoinnin avulla tuotamme johdolle arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Raportointi sisältää tietoa yrityksen talouden tilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Budjetointi

Budjetit toimivat yrityksen johtamisen työvälineenä. Budjettien avulla tekemisestä tulee suunnitelmallista ja taloudelliset resurssit voidaan kohdistaa tehokkaammin.

Kasvusuunnittelu

Kasvusuunnitelman avulla määritetään yritykselle selkeät askeleet kohti haluttua kasvua. Kasvusuunnitelmassa ovat keskiössä tavoitteet ja toimenpiteet niiden saavuttamiseksi.

Talousprosessien kehitys

Kehittämällä yrityksen talousprosesseja prosessien ylläpidosta tulee mutkatonta ja kustannustehokasta.

Riskienhallinta

Onko yrityksesi taloudelliset riskit hallinnassa? Me kartoitamme yrityksesi riskit ja määritämme sopivat toimenpiteet riskien estämiseksi.

Johtoryhmä-työskentely

Talousjohtaja tuo lisää tietoa ja osaamista johtoryhmätyöskentelyyn ja toimii johtoryhmän päätöksenteon tukena.

Yrityksen verosuunnittelu

Autamme yritystäsi optimoimaan verotuksen yrityksen sekä omistajien näkökulmasta.

Investointi-laskelmat

Kannattaako toimintaa laajentaa, lisätä tuotantokapasiteettiä tai avata uusi toimipiste? investointi-laskelmien avulla voidaan arvioida yrityksen investointien kannattavuutta ja investointien vaikutuksia tuleviin kassavirtoihin.

Liiketoiminnan kehittymisen seuranta

Liiketoiminnan kehittymistä seuraamalla voimme seurata asetettujen tavoitteiden toteutumista ja luoda uusia tavoitteita toteutuneiden tilalle.

Markkinoiden kehittymisen seuranta

Markkinat muuttuvat, jokin asiakas segmentti tai alue onkin otollisempi markkinapaikka kuin toinen, me autamme yritystäsi löytämään oikeat markkina-alueet ja asiakassegmentit.

Talouden johtaminen

Mitä yrityksesi talouden johtaminen vaatiikaan, suunnittelua, laskelmia tai uusia ideoita. Me olemme yrityksesi tukena ja keksimme ratkaisuja kanssasi.

Grofin talousjohtaja toi toimintaamme jämäkkyyttä ja suunnitelmallisuutta. Olemme saaneet paljon konkreettista apua ja voimme keskittyä entistä enemmän omiin vahvuusalueisiin ja yrityksen johtamiseen. Jatkossa palkkaamme luultavasti oman talousjohtajan.

Topias Riitamo

CEO / Talouspalvelut
topias@grofi.fi
040 9627 061

Varaa etätapaaminen

Hannu Savela

Rahoituspalvelut
hannu@grofi.fi
040 1251 119

Varaa etätapaaminen

Minttu Kangasniemi

Assistenttipalvelut
minttu@grofi.fi
040 0843 756

Scroll to Top