Rahoitusjohtaja kasvuyrityksen
käyttöön

Ulkoinen rahoitusjohtaja

Ulkoinen rahoitusjohtaja huolehtii kasvuyrityksen rahoitussuunnittelusta ja rahoitusten järjestelyistä.

Rahoitusjohtaja toimii osana Grofin taloustiimiä.

Yritykseesi ulkoistettu rahoitusjohtaja?

  • Grofi tarjoaa innovatiivisia ja kattavia rahoitusjohtamisen palveluita, jotka ovat suunniteltu sinun yrityksesi menestyksen tueksi. Unohda perinteiset rahoitusratkaisut – meidän palvelumme eivät ainoastaan seuraa taloudellisia virtauksia, vaan luovat niitä.

  • Miksi valita Grofi? Koska me olemme enemmän kuin rahoitusasiantuntijoita. Olemme liikekumppaneita, jotka haluavat ymmärtää yrityksesi syvällisesti ja rakentaa räätälöidyt rahoitusstrategiat, jotka vievät yrityksesi kohti kasvua ja vahvaa taloudellista perustaa.

  • Grofin Rahoitusjohtamisen palvelut eivät ole vain numeroita laskentataulukoissa; ne ovat avain resurssien optimointiin, riskienhallintaan ja investointien suunnitteluun. Haluamme auttaa sinua tekemään fiksuja rahoituspäätöksiä, jotka eivät vain täytä nykytarpeitasi, vaan rakentavat siltaa tulevaisuuden menestykseen.

  • Tutustu palveluihimme ja anna Grofin olla kumppanisi matkalla kohti taloudellista menestystä.

Rahoitusjohtajan voi ostaa kiinteällä hinnalla

Rahoitusjohtaja tekee juuri niitä töitä, joita kasvusuunnitelmasi toteuttaminen vaatii.

Hinnoitteluun sisältyy yllä olevista palveluista juuri ne palvelut, mitä yrityksellesi tarvitset, hinta perustuu kertyneisiin työpäiviin per kuukausi. Tarjoamme tarvitsemasi palvelut pakettihintaan ilman lisäkustannuksia.

Rahoitusjohtaja 1

2 päivää / kk
2250 € / kk

Kasvavan yrityksen rahoitusjohtaja, yritykselle jolla ei akuutteja rahoitustarpeita.

Rahoitusjohtaja 2

4 päivää / kk
3750 € / kk

Kasvavan yrityksen rahoitusjohtaja yritykselle, jolla aktiviinen rahoituksen suunnittelu- ja hankintavaihe seuraavan 6 kuukauden aikana.

Rahoitusjohtaja 3

6 päivää / kk
4950 € / kk

Nopeasti kasvavan yrityksen rahoitusjohtaja yritykselle, jolla aktiivista rahoitussuunnittelua ja -hankintaa akuutisti.

Rahoitusjohtaja tekee myös toimenpidekohtaisia projekteja

Toimenpidekohtaisilla palveluilla voidaan nopeasti täyttää tarkasti kohdennettuja rahoitustarpeita.

Sijoittajakierrokset

Projektikustannus +
provisio

Sijoittajien hankkiminen yrityksen rahoitustarpeiden täyttämiseen.

Julkiset rahoitukset

Projektikustannus +
provisio

Julkisten rahoitusten liiketoiminta- ja projektisuunnittelu sekä rahoituksen hakeminen.

Rahoitustussuunnitelmat

Projektikustannus +
provisio

Rahoitussuunnitelmat yrityksen rahoituksen varmistamiseksi.

Rahoitusjohtaja huolehtii laajasti kasvuyrityksen rahojen riittävyydestä

Varojen hallinta

Rahoitusjohtaja optimoi yrityksen omaisuuden käytön ja pyrkii maksimoimaan sen arvon. Varojen hallinnan tavoitteena on varmistaa, että varat tukevat tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteita ja taloudellista suorituskykyä.

Käyttöpääoman hallinta

Käyttöpääoman hallinnan tarkoituksena on varmistaa, että yrityksellä on riittävästi likviditeettiä päivittäisiin toimintoihin. Käyttöpääoman hallinta on keskeisessä roolissa nopeasti kasvavissa yrityksissä.

Tasesuunnittelu

Tasesuunnittelun tarkoituksena on optimoida yrityksen varojen ja velkojen käyttöä. Sen avulla pyritään varmistamaan taloudellinen vakaus ja tukemaan liiketoiminnan pitkän aikavälin tavoitteita.

Rahoitus-suunnittelu

Rahoitussuunnittelu keskittyy varojen hankintaan ja niiden optimaaliseen käyttöön. Tavoitteena on varmistaa riittävät resurssit liiketoiminnan tarpeisiin ja mahdollistaa kestävä taloudellinen suorituskyky.

Rahoitushaut

Rahoitushauilla haetaan yritykselle lisää pääomaa. rahoituksen hakemisen tavoitteena on varmistaa riittävät taloudelliset resurssit liiketoiminnan kasvulle tai erilaisten hankkeiden toteuttamiselle.

Rahoitus-neuvottelut

Rahoitusneuvottelut ovat prosesseja, joissa yritys neuvottelee rahoitusjärjestelyistä sidosryhmien, kuten pankkien, sijoittajien tai muiden rahoittajien kanssa.

Liiketoiminnan suunnittelu

Liiketoimintasuunnittelu on strateginen prosessi, joka keskittyy yrityksen tulevaisuuden suunnitteluun ja tavoitteiden asettamiseen. Suunnittelun tarkoituksena on varmistaa pitkän aikavälin menestys ja kestävyys.

Rahoitusprojektien suunnittelu

Rahoitusprojektien suunnittelu kattaa hankkeen rahoitustarpeiden kartoittamisen, varojen hankinnan suunnittelun ja taloudellisten resurssien hallinnan tavoitteena varmistaa projektin onnistunut toteutus.

Rahoitusarkkitehtuurin suunnittelu

Rahoitusarkkitehtuurin suunnittelu on strateginen lähestymistapa, jonka tarkoituksena on rakentaa organisaatiolle kestävä ja tehokas taloudellinen järjestelmä, joka tukee liiketoiminnan tavoitteita ja mahdollistaa resurssien optimaalisen hallinnan.

Sijoittajayhteistyö

Sijoittajayhteistyö on liiketoiminnan strateginen käytäntö, jossa yritys ja sijoittajat työskentelevät yhdessä luodakseen toisilleen arvoa. Tämä yhteistyö voi kattaa sijoittajien osallistumisen päätöksentekoon, resurssien jakamisen ja yhteisen vision tavoittelun liiketoiminnan menestyksen edistämiseksi.

Sijoittajakierrokset

Sijoittajakierrokset ovat liiketoiminnan rahoituskierroksia, joissa yritys hakee pääomaa sijoittajilta, kuten venture capital- sijoittajilta tai enkelisijoittajilta. Kierroksen tavoitteena on kerätä varoja liiketoiminnan laajentamiseen, kehittämiseen tai uusien hankkeiden rahoittamiseen.

Emme ole rahoitusta hoksanneet tästä näkökulmasta edes miettiä! Näillähän on iso merkitys yrityksen kehittämisessä. Kiitos!

Laita yrityksesi rahavirrat ja kassa kuntoon jo tänään!

Ota yhteyttä ja keskustellaan, löydämmekö yhteisen sävelen yrityksen rahoituksen johtamisesta ja hoidosta.

Topias Riitamo

CEO / Talouspalvelut
topias@grofi.fi
040 9627 061

Varaa etätapaaminen

Hannu Savela

Rahoituspalvelut
hannu@grofi.fi
040 1251 119

Varaa etätapaaminen

Minttu Kangasniemi

Assistenttipalvelut
minttu@grofi.fi
040 0843 756

Mitä rahoitusjohtaja tekee?

Rahoitusjohtaja huolehtii yrityksen varallisuudesta ja taloudellista tilaa. Rahoitusjohtaja suunnittelee yritysken rahoitusrakennetta ja tekee tarvittavia rahoitushakuja ja neuvotteluita eri rahoituslähteitä hyödyntäen.

Paljonko rahoitusjohtaja tienaa?

Duunitorin palkkavertailun perusteella rahoitusjohtaja tienaa keskimäärin 5500 euroa kuukaudessa.

Milloin yrityksessä kannattaa olla rahoitusjohtaja?

Etenkin kasvuyrityksissä, joissa tarvitaan käyttöpääoman ja investointien suunnittelua, on hyvä hankkia tiimiinsä rahoitusjohtaja. Lisäksi yrityksissä, joissa on varallisuutta hoidettavanaan.

Scroll to Top